Entreeprijzen

Kinderen van 0 - 5 jaar                 Gratis

Kinderen van 6 -12 jaar                € 4,-

Jeugd van 13 -18 jaar                  €  6,-

Volwassenen                              €  8,-

CJP entree                                 € 5,00

Gratis:Museumkaarthouders*, Vrienden van het Zilvermuseum, leden Vereniging Rembrandt, ICOM kaart, Studenten Vakschool

Groepstarief:

Groepen vanaf 15 personen  € 7,- p.p..

Let op: Indien u met een groep komt waarbij personen een museumkaart hebben, dient het aantal zonder museumkaart minimaal 15 te zijn om aanspraak te kunnen maken op het groepstarief. 

 

 Profiteer tot 5 juni van onze Crowned aanbiedingen:

- Met uw museumkaart 35% korting op het Crowned magazine

- Combinatiedeail: 2 entreetickets + Crowned magazine nu voor € 24,50 i.p.v. € 28,50

Onderstaande vrijkaarten zijn niet meer geldig en zullen aan de kassa niet worden geaccepteerd.

Rondleidingen: 

Wilt u de bijzondere verhalen achter de stukken uit de collectie horen? Of meer weten over een tentoonstelling? Boek dan een rondleiding. Per rondleider kunnen maximaal 20 personen mee. De reguliere rondleiding duurt 60 minuten. U kunt ook kiezen voor een verkorte rondleiding van 30 minuten langs de hoogtepunten van de collectie. Alle rondleidingen dienen minimaal twee weken voorafgaande aan het bezoek aan het museum te worden gereserveerd. Reserveren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rondleiding € 45,-

Verkorte rondleiding € 22,50

(Op speciale dagen organiseert het museum gratis instap-rondleidingen voor individuele bezoekers. Deze rondleidingen worden aangekondigd op via de agenda op deze website.Groepen dienen contact op te nemen met het museum.)

Museumkaart

Voor € 59,90 heb je een jaar lang een persoonlijke Museumkaart met gratis toegang tot meer dan 400 Nederlandse musea. En voor jongeren tot en met 18 jaar al voor € 32,45. Je kunt de Museumkaart aan de kassa van het museum aanschaffen, of online via onderstaande link.

               

Regels Museumkaart:

*1.  We handhaven de regel: zonder geldige, originele Museumkaart geen gratis toegang.

a. Als een kassa of scanner een Museumkaart weigert dan krijgt de kaarthouder geen gratis toegang. De kaarthouder kan zelf contact opnemen met de klantenservice die de oorzaak van de weigering na kan gaan. We laten Museumkaarten bijvoorbeeld blokkeren als het abonnementsgeld na meermalen herinnering niet voldaan is. Wanneer de kaarthouder alsnog betaalt, deblokkeren wij de Museumkaart.

b. Als een kaarthouder een afbeelding op een smartphone toont, krijgt deze geen gratis toegang tot het museum.

2.Voorlopig bevestigt de uitzondering de regel voor tijdelijke kaarten die geblokkeerd zijn omdat de 31 dagen termijn waarbinnen de kaarthouder dient te registreren, verlopen is.

Musea kunnen deze accepteren onder voorwaarde dat de kaarthouder de kaart ter plekke alsnog registreert op zijn of haar smartphone. Als de registratie voltooid is, ontvangt de kaarthouder daarvan een bericht dat die aan de kassa van het museum kan tonen. Het museum biedt dan bij hoge uitzondering toch gratis toegang.