Zilver-uitje (vanaf 15 personen)

Beleef de Zilverstad optimaal met een bezoek aan het Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven en een stadswandeling door de stad. Deze glansrijke compleet verzorgde dagtocht toont u de pronkstukken van het museum en de stad. U hoort de bijzondere verhalen achter en over zilver en ontmoet de makers.

Programma

11.00 – 11.30 uur - Ontvangst in het Zilvermuseum met koffie/thee en een appeltaartje of Schoonhovenaartje

11.30 uur - Rondleiding door het Zilvermuseum onder begeleiding van een museumgids en een bezoek aan de Zilversmederij

12.30 uur - Een heerlijke lunch of High Tea in de Zilverlounge van het museum

14.00 uur - Een stadswandeling door Schoonhoven, onder begeleiding van een stadsgids

15.00 uur - Einde programma. U kunt op eigen gelegenheid de diverse zilverateliers en zilverwinkels in Schoonhoven bekijken. U krijgt hiervoor een plattegrond van de stad mee.

Zilveruitje met lunch

Groepen tot 20 personen: Voor groepen tot 20 personen plaatsen wij op tafel etagères met luxe belegde broodjes. Deze broodjes ( 3 per persoon) worden belegd met kaas, vleeswaren en vis. Tevens serveren wij een glaasje bouillon, thee en koffie.

Indien u ook andere dranken wilt gebruiken tijdens de lunch is dat uiteraard mogelijk. Voor deze supplementen worden extra kosten in rekening gebracht bovenop de prijs van het arrangement.

Groepen vanaf 20 personen: Voor groepen vanaf 20 personen serveren wij de lunch in buffet vorm. Het lunchbuffet bestaat uit het volgende: diverse landbroden, zachte broodjes, diverse hamsoorten, jonge kaas, eiersalade, brie, boter, zoetigheden. Desgewenst kan het lunch buffet uitgebreid worden met een kopje bouillon, rundvlees kroket, gerookte zalm, of een roerei. Voor deze supplementen worden extra kosten in rekening gebracht bovenop de prijs van het arrangement. Bij de lunch is een kopje koffie of thee inbegrepen.

Prijzen

Zilver-uitje met lunch € 32.- per persoon

Zilver-uitje met high tea € 38,- per persoon

Zilver-uitje zonder lunch of high tea € 22,- per persoon

Reserveren en meer informatie

Het zilveruitje is uitsluitend op afspraak. (Museumjaarkaarten niet geldig). U kunt het Zilver-uitje boeken via het telefoonnummer 0182 - 38 56 12 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag zien wij uw reservering tegemoet tenminste twee weken voor de gewenste datum van het uitje. U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging. Voor akkoord de bevestiging getekend retour. Wijziging in aantal personen zijn mogelijk tot 1 week van te voren. Wilt u een Zilver-uitje boeken voor meer dan 40 personen? Neemt u dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Indien aangegeven houden wij rekening met dieetwensen.

 

Voor de catering maken wij gebruik van: